Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، سردار علیرضا لطفی رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ اظهار کرد: رسیدگی به این پرونده از ۸ شهریور ماه امسال و با شکایت مردی ۵۵ ساله به پایگاه هشتم پلیس آگاهی پایتخت آغاز شد.

وی افزود: مرد میانسال زمانی که در مقابل افسر پرونده قرار گرفت، گفت که اوایل امسال با مرد جوانی آشنا شدم و وی مدعی بود می‌تواند پسرم را به دانشگاه سراسری رشته پزشکی ببرد و طبق قراردادی که ما با مرد جوان به نام سهراب بستیم، ۵۴۰ میلیون تومان ابتدا پرداخت کردم و ۲۰۰ میلیون تومان هم قرار شد پس از آنکه اسم پسرم در سایت دانشگاه ثبت شده بود پرداخت کنم و این ۲۰۰ میلیون تومان را به صورت یک برگه چک دادم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس پلیس آگاهی تهران تصریح کرد: شاکی ادامه داد، بعد از مدتی هم به آدرس سایتی که مرد جوان به من داده بود رفتم و اسم پسرم جزء دانشجوی پزشکی در سایت ثبت شده بود؛ اما زمانی که برای ثبت نام به دانشگاه رفتم متوجه شدم که سایت جعلی بوده و پسرم در دانشگاه مربوطه پذیرفته نشده است.

وی افزود: در ادامه تحقیقات کارآگاهان پایگاه هشتم پلیس آگاهی پایتخت وارد عمل شده و تحقیقات ادامه یافت. در بررسی‌های صورت گرفته مشخص شد که به این شیوه و شگرد ۱۶ نفر دیگر هم مورد کلاهبرداری قرار گرفته بودند که ۹ نفر آن‌ها به پلیس فتا شکایت کرده و ۶ نفر به پلیس آگاهی و یکی از آن‌ها در یکی از شهرستان شکایت خود را مطرح کرده بود.

سردار لطفی ادامه داد: در ادامه تحقیقات پلیسی، مشخص شد اعضای این باند سه مرد تحصیل کرده و جوان هستند که یکی از آن‌ها دکترای ژنتیک، نفر دوم مدرس آموزشگاه و نفر سوم هکر حرفه‌ای سایت است.

وی افزود: بررسی‌ها در رابطه با دستگیری متهمان ادامه داشت و در نهایت سه مرد جوان در عملیاتی ویژه دستگیر شدند، در بررسی‌های صورت گرفته سردسته یکی از متهمان گفت: به همراه دو نفر از دوستانم تصمیم به کلاهبرداری گرفتیم. یکی از همدستانم که در آموزشگاه کنکور کار می‌کند، دانشجویانی که وضع مالی خوبی داشتند و دنبال قبولی در رشته‌های مانند پزشکی بودند را انتخاب می‌کرد.

متهم ادامه داد: همدستم با این پیشنهاد که شما در دانشگاهی معتبر و رشته دلخواهتان پذیرفته می‌شوید از آن‌ها مبالغ متفاوتی را دریافت می‌کرد. همدست دیگرم که هکر حرفه‌ای است، سایت جعلی دانشگاه مورد نظر را درست و اسم داوطلب را در سایت منتشر می‌کرد؛ بدین ترتیب آدرس سایت را به خانواده داوطلبان می‌دادیم و آن‌ها با مشاهده اسم فرزندانشان در سایت جعلی، مابقی پول را به ما می‌دادند. راز این کلاهبرداری‌ها زمانی فاش شد که خانواده‌ها برای ثبت نام به دانشگاه مربوطه رفته و متوجه کلاهبرداری شدند.

سردار لطفی اظهار کرد: با اعتراف متهمان این پرونده؛ تحقیقات برای شناسایی سایر مال باختگان احتمالی اعضای باند از سوی کارآگاهان پایگاه هشتم پلیس آگاهی پایتخت ادامه دارد.

بیشتر بخوانید

ماجرای تماس‌های خارجی با شماره‌های ناشناس چیست؟

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: نیروی انتظامی کلاهبرداری میلیاردی پلیس آگاهی مرد جوان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۷۱۶۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ربودن دختر نوجوان در این شهر؛ درخواست میلیاردی برای آزادی / جزئیات

به گزارش خبرآنلاین، رئیس پلیس آگاهی پایتخت از دستگیری عامل ربودن دختر نوجوان خبر داد.

به گزارش ایسنا، سردار علی ولیپور گودرزی در تشریح جزئیات این خبر گفت: اواسط فروردین ماه امسال خانواده‌ای در جنوب تهران با مراجعه به اداره یازدهم پلیس آگاهی تهران بزرگ اعلام کردند که دختر ۱۶ ساله‌شان توسط فردی ربوده شده و آدم‌ربا با تماس تلفنی و تهدید به قتل، خواستار دریافت ۱۰۰ میلیارد ریال پول برای آزادی دخترشان شده است.

رئیس پلیس آگاهی پایتخت افزود: پس از ثبت شکایت تیمی از کارآگاهان اداره یازدهم پلیس آگاهی تجزیه‌ و تحلیل‌های اطلاعاتی را برای آزادی گروگان آغاز کردند. تیم جنایی در نخستین گام با اقدامات کارآگاهی اطلاعاتی هویت صاحب خط تلفنی را که با تهدید به قتل و درخواست ۱۰۰ میلیارد ریال پول کرده بود، شناسایی کرده و متوجه شدند که او حدوداً ۲۵ ساله است و به تازگی از استان‌های غربی کشور به تهران آمده و در جنوب تهران ساکن است.

وی ادامه داد: کارآگاهان پلیس آگاهی در ادامه اقدام به هماهنگی با مقام قضایی کرده و پس از اخذ مجوزهای لازم راهی مخفیگاه موردنظر شدند و پس از تعقیب و مراقبت چند دقیقه‌ای آدم‌ربا را طی یک عملیات ضربتی به دام انداخته و دختر نوجوان را آزاد کردند.

ولیپور گودرزی با اشاره به دستگیری و انتقال متهم به مقر انتظامی، گفت: متهم تحت بازجویی قرار گرفت و در جریان آن طی اظهارات ضد و نقیضی منکر آدم‌ربایی شد و ادعا کرد که با دختر نوجوان در فضای مجازی آشنا شده و همه این تماس‌ها برای دریافت پول صحنه‌سازی شده است. با صدور قرار قانونی از سوی مرجع قضائی، متهم برای روشن شدن زوایای پنهان پرونده در اختیار اداره یازدهم پلیس آگاهی تهران بزگ قرار گرفت و تحقیقات درباره ادعاهای مطرح شده از سوی مرد جوان ادامه دارد.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903168

دیگر خبرها

  • تکمیل ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی
  • خالی کردن حساب با سوال ۱۰۰ میلیونی!
  • توزیع بیش از ۶۰۰ مورد تجهیزات بیمارستان در خراسان جنوبی
  • رضایت: ساماندهی برنامه‌های آموزشی در جهت اولویت و نیاز کشور است
  • ۷ میلیارد کلاهبرداری تحت عنوان غصب عناوین انتظامی و قضایی
  • کلاهبردار حرفه‌ای درکنگان دستگیر شد
  • (عکس) بازداشت رباینده دختر ۱۶ ساله
  • ربودن دختر نوجوان در این شهر؛ درخواست میلیاردی برای آزادی / جزئیات
  • دلایل کاهش تعداد پسران در آزمون کنکور امسال
  • عطیه الهی در دستان پرتوان ماماهاست